Mimago

EXTERIEUR

Bijgebouw

Zowel modern als klassiek komt bij ons aan bod. Voor onze klassieke gebouwen met zware balken werken we steeds met pen en gat verbindingen. Deze gebouwen bestaan vaak uit zware constructies en opbouw, in combinatie met pannen of tegelpannen is dit een zwaar beladen gewicht? De pen en gat verbinding zorgt voor een mooi en stevig gebouw dat jaren plezier garandeert! De afwerking bepaalt u volledig zelf. De dakbedekking, smeedijzeren ramen, gemetste schouwmantel, meubels op maat gemaakt Alles is mogelijk! Ook voor de moderne gebouwen is uiteraard alles mogelijk. Alle soorten afwerking aan de binnen en buitenzijde. Hout in alle maten en vormen, Trespa, Eternit noem maar op. Indien gewenst plaatsen we de gebouwen in een totaalpakket. Vanaf de grondwerken, kelder, fundering tot het dak en de binneninrichting. 

Gevelbekleding

Vandaag de dag een echte trend, wij doen dit al vele jaren! Vele houtsoorten zijn mogelijk. Padoek, Afrormosia,Thermo Ayous, Thermo Grenen enzovoort… Trespa, Eternit, Rockpanel is natuurlijk ook mogelijk. Voor de beste keuze adviseren wij u graag. Wij hebben enorm veel ervaring in het maken van de juiste roostering voor uw project. Dit doen wij op verschillende manieren waardoor wij de juiste verluchting en waterweg kiezen. Ook de bevestiging van de beplanking voorzien wij ALTIJD met zowel chemische als mechanische verankering. 

Houten Terrassen

Houten terrassen heeft zeker meerdere voordelen. Aan huis of achter in de tuin, in combinatie met een vaste ondergrond of op losse grond. Wij bieden de juiste oplossingen aan. Dit kan natuurlijk in volledig totaalproject. We begeleiden u tussen de keuze in verschillende houtsoorten en bevestigingen.